Mergi la conţinutul principal

ASTRO FASHION: stilul celebritatilor din zodia GEMENI

Reluam seria ASTRO FASHION cu un articol lunar despre zodia in care ne aflam. Pentru moment, GEMENI, o zodie care ne duce cu mintea la Angelina Jolie, Nicole Kidman, Adriana Lima si Naomi Campbell.

Avand in vedere natura dualista a femeii din aceasta zodie, garderoba ei poate parea un pic cam aglomerata si mult prea variata (in mod normal, un Geaman adevarat ar prefera termenul "eclectic"). Femeile din Gemeni sunt caracterizate de piese clasice care emana feminitate si eleganta. Aceasta zodie tanjeste dupa diversitate si, de obicei, se imbraca in piese trendy, inca inainte ca acestea sa fie la moda. De aceea, garderoba acestor femei este alcatuita din mai multe piese de baza care pot fi asortate sezon dupa sezon cu topuri trendy, jachete si bijuterii.

Mintea Gemenilor adora sa descopere tot felul de lucruri si de piese unicat - rochii uimitoare, sacouri si bluze pe care nu le mai are nimeni. Iar Angelina si Nicole sunt dovada vie ca cei din aceasta zodie pot purta fiecare rochie cu fler!

Gemini_AngelinaJolie_610

Gemini_NicoleKidman_610

Cea mai potrivita culoare pentru Gemeni este galbenul - culoarea comunicarii, a ratiunii si intelectului. Galben poate fi dificil de purtat, femeile din zodia Gemeni lasa impresia ca e floare la ureche! Dintre toate nuantele de galben, sigur se va potrivi una pentru nuanta tenului lor, fie ca este vorba de un ten mai deschis, aidoma delicatei lamaii, sau o nuanta calda si insorita. Culorile complementare sunt portocaliu si magenta.

Gemini_AdrianaLima_610

Nuantele metalice sunt cele mai bune prietene ale unei fete din aceata zodie, iar Naomi Campbell, Angelina Jolie si Nicole Kidman sunt dovada vie ca nuantele respective functioneaza de minune pe covorul rosu.

Sa ne uitam la Nicole Kidman, care poarta in aceeasi tinuta glitter si volane si reuseste sa arate uimitor si elegant. Probabil ca la mijloc e ceva legat de aceasta zodie, pentu ca femeia Gemeni ocheste imediat imprimeurile, grafismele, materialele puternic colorate. Si le poarta cu rafinament!

Gemini_Naomi_610

Stilul femeii Gemeni este eclectic, funky si excentric, iar cel mai bun mod de etalare al sau este prin intermediul accesoriilor. Esti si tu in Gemeni? Alege bratari masive si inele mari sau joaca-te cu gentile voluminoase. Majoritatea celor din Gemeni opteaza de obicei pentru genti mari de umar care sunt confectionate din materiale neconventionale, dar si plicuri de seara, elegante.

Si acum bucura-te de selectia noastra speciala pentru Zodia GEMENI >>

collage_gemeni


Imagini: Getty Images.