Mergi la conţinutul principal

Alin Zainescu - Best of Summer : hot spots in Bucuresti

hot spots Bucuresti

L-am invitat pe Alin Zainescu, antreprenor Cameleo.ro, Lovelty.ro si Clotier.ro sa iti prezinte topul lui Best of Summer – de data aceasta top 5 hot spots unde sa mergi vara asta in Bucuresti. Daca nu ai fost deja ne vedem sigur pe aici zilele urmatoare !

E tare cald si daca nu ai plecat din Bucuresti in august iti propun sa ne vedem la:

O bere. Nu sunt cel mai mare bautor de bere, dar de cand am descoperit o bere artizanala locala (Ground Zero), mai ca imi vine sa renunt la alte placeri bahice. Doi frati curajosi produc de cateva luni patru sortimente absolut geniale: Easy Rider (Sessionable Pale Ale 4%), Morning Glory IPA (6,5% ABV ), Imperial Fuck (Imperial IPA 9% ABV)​ si Gipsy Porter (Porter 4.5% ABV). Am zis sa pun si ceva detalii mai tehnice pentru cunoscatori. Pentru noi restul e suficient sa le bem exact in ordinea in care sunt scrise mai sus. Unde? La Beer O'Clock

hot spots Bucuresti

O cafea. Aproape mereu la Steam. in Piata Romana sau in zona Piata Charles de Gaulle. Pentru ca aici se poarta frumos cu tot ce inseamna cafeaua si aproape sigur te intalnesti cu Vlad sau Dani si te vei indragosti iremediabil de ceea ce inseamna o cafea buna. Ah si sa nu uit. O mare parte din cafea este prajita aici in Bucuresti de un alt loc favorit: Origo.

hot spots Bucuresti

Un vin. De cele mai multe ori la Ethic Wine. Nu este wine bar ci un magazin de vinuri dar pentru prieteni se transforma uneori in cel mai simpatic wine bar din Bucuresti. Mai ales vara ):- O sa gasesti o selectie impresionanta de vinuri si daca nu te descurci intreaba de Lucian.

hot spots Bucuresti

Un cocktail. Cel mai des la Origo. In nici un caz nu sunt cel mai priceput la asta, dar mie aici imi place. O sa iti placa locul, atmosfera si oamenii. Cred ca e cel mai important si evident un Old Fashioned facut cum trebuie.

hot spots Bucuresti

O terasa. La pranz sau dupa amiaza daca vrei un pic de umbra ne vedem la A2. Fratele mai mic al lui A1. Vei gasi in afara de umbra si liniste o selectie impresionanta de bere. Fara fite. Nota pentru doamne: fara tocuri si vezi ca sunt toalete ecologice.

hot spots Bucuresti

Deci? Unde ne vedem in august?

Vezi selectia noastra Best of Summer AICI!

Citeste si top 3 destinatii de vacanta pentru vara 2015 alese de Iulia Sas!

Imagini din arhiva personala.