Mergi la conţinutul principal

Imbraca-te pentru vacanta pe care o doresti, cu Madalina Merca!

Blog900x500

Anca Zoita este norocoasa castigatoare a sesiunii de styling personalizate cu Madalina  si a unei sesiuni foto la studiourile Fashion Days.

Iata sfaturile de styling pe care Madalina i le propune si cateva lucruri pe care le-am aflat despre Anca in timpul shootingului ?

1Rochie Liu Jo, Sadale Zee Lane, Geanta Mango

Sfatul Madalinei:

Rochiile lejere nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricareia dintre noi. Sunt usor de purtat si potrivite pentru orice ocazie, atat pe durata zilei, cat si spre sfarsitul acesteia. Alege o rochie cu volane, accesorizata cu o curea pentru a evidentia linia corpului si vei obtine un look feminin, care impreuna cu accesoriile potrivite il transforma intr-un look urban& chic. Adauga o geanta de tip plasa- un accesoriu MUST-HAVE al acestui sezon and you’re ready! 

(Rochie Liu Jo, Sadale Zee Lane, Geanta Mango)

PS: pentru serile racoroase alege o jacheta din denim cu patchuri cool. Vei schimba intregul feel al tinutei tale, promit!
34
Sfatul Madalinei:
Pe timp de vara, rochiile vaporoase sunt intotdeauna cea mai buna alegere. Opteaza pentru o rochie intr-o culoare deschisa pe care sa o pui in evidenta cu ajutorul unor accesorii colorate: cercei statement si o geanta color block, iar ca incaltaminte, o pereche de sandale pretioase cu toc mic ce vor completa tinuta per-fect! Poarta aceasta tinuta la o cina romantica or a girls nightout sau chiar la o plimbare pe malul marii la apus.
(Rochie Vero Moda, Sandale Gioseppo, Geanta Silvian Heach)
Nume: Anca-Gabriela Zoita

Varsta: 21

Ocupatia: studenta

Relatia cu lumea modei: sunt pasionata de tot ce inseamna aceasta industrie si de mica eram fascinata de pantofii mamei. Rasfoiesc in fiecare luna revistele destinate modei pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Fashion icon-ul: nu am un fashion icon anume, insa admir simplitatea si eleganta de care Audrey Hepburn dadea dovada.

Stilul tau vestimentar este: casual-elegant

Muzica care te  binespune : as putea asculta muzica lui Beyonce cat e ziua de lunga.

Daca ai nevoie de un refresh urgent al look-ului: Dau o fuga imediat la cumparaturi.

Secret talent: am talentul de a lasa totul pe ultima suta de metri, dar in final iese perfect. Sunt o perfectionista. In fond, diamantele sunt realizate sub presiune, right?

Timpul liber il petreci: cel mai probabil m-ati gasi intr-o sala de cinema.

Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodata: sa raman mereu un om bun.

Itemul preferat de la shooting Fashion Days: rochita din denim a fost preferata mea, insa oamenii care au organizat totul au facut ca atmosfera sa fie una foarte placuta.

De ce o admiri pe Madalina: intotdeauna am preferat calitatea mai presus de cantitate. Admir faptul ca pune pret pe asta, dar mai ales faptul ca am simtit-o ca pe o prietena, lucru care nu mi se intampla des.

Imbraca-te pentru vacanta pe care o doresti! ;)