Mergi la conţinutul principal

12 piese esentiale in garderoba masculina pentru iarna

piese esentiale

Relaxarea din vacanta de iarna vine la pachet cu o noua lista de shopping, speciala pentru barbatul activ, care prefera distractia extrema, sus pe munte sau in mijlocul orasului. Iata 12 piese esentiale in garderoba masculina pentru iarna, din noua colectie Napapijri FW'15, acum disponibila pe Fashion Days!

Atunci cand planuiesti sa testezi extremele, pe lista ta am pus jacheta Achesson, o piesa de rezistenta in sezonul rece, bluza sport din fleece, pantalonul de ski si ghetele de trekking Hans, robuste, perfecte pentru teren aspru. Intr-un weekend departe de oras, acestea sunt piesele care te vor ajuta atunci cand mercurul termometrelor scade.

piese esentiale

Barbatulmereu implicat intr-o noua provocare sportiva sau profesionala are nevoie de un design confortabil si casual! Noi iti propunem modele athleisure usor de adaugat unei garderobe pentru iarna: tricotaje calduroase care pot fi purtate atat cu jeansi cat si cu un pantalon chino, un cover-up luxos sub forma unei jachete din piele si un blazer navy impecabil, pentru zilele cand frigul nu este o problema majora,

Stilul Napapijri pentru iarna este acum doar la un click distanta!

CUMPARA ACUM