Dressing Room

  O noua experienta de shopping Fashion Days

  hero image mobile

  Comanda produsele in Dressing Room, probeaza-le acasa si alege doar produsele de care te-ai indragostit. Cele pe care le pastrezi pot fi achitate in 30 de zile. Intra in contul tau, salveaza cardul si vezi daca poti utiliza noul serviciu.

  Disclaimer: Noile modalitati de plata sunt un proiect Fashion Days dezvoltat impreuna cu PayU S.A. si nu sunt momentan disponibile pentru toti clientii Fashion Days. Metodele de plata sunt disponibile pentru produsele eligibile si sunt finantate de PayU S.A.

  hero image

  Cum functioneaza Dressing Room? Urmareste pasii:

  step one
  Pasul 1:

  Adauga produsele dorite in cos si activeaza optiunea Dressing Room.

  step one
  Pasul 2:

  Comanda tot ce vrei sa probezi in limita creditului disponibil. Nu uita ca trebuie sa salvezi un card in contul tau.

  step one
  Pasul 3:

  Ai la dispozitie 30 de zile sa probezi produsele si sa le pastrezi doar pe cele de care te-ai indragostit.

  De ce sa probezi in Dressing Room?

  Probezi acasa

  Explorezi mai mult si descoperi ce ti se potriveste.

  Platesti mai tarziu

  Ai la dispozitie 30 de zile sa platesti doar ce pastrezi.

  Esti mereu in control

  Esti informat constant referitor la suma si termenul de plata.

  Intrebari adresate frecvent

  Cum aflu creditul disponibil?

  Limita poate fi gasita in sectiunea Wallet din contul Fashion Days si nu presupune o obligatie de plata daca nu este folosita. Limita maxima disponibila a Wallet-ului tau este estimativa, in functie de anumite criterii avand in vedere parametri precum numar si valoare comenzi finalizate sau stornate, frecventa comenzilor intr-un anumit interval (spre exemplu 3 luni, 6 luni, 12 luni si 24 luni de la data comenzii actuale), procentul de comenzi efectuate cu cardul online, numarul de zile de la ultima comanda, localitatea si județul de livrare cel mai des utilizate, categoria de produse dominanta in funcție de valoarea bunurilor si de numărul tranzacțiilor, tipologia de livrare cel mai des folosita, cardul salvat, etc. Decizia finala privind suma efectiv disponibila pentru acest mecanism de plata va fi decisa in baza propriilor analize efectuate de catre partenerul autorizat pentru acest program (PayU S.A.). Conditiile de eligibilitate in program sunt detaliate aici.

  Suplimentar, reprezinta un criteriu esential pentru afisarea acestei modalitati de plata sa ai un cont client pe platforma www.fashiondays.ro (si un card salvat atasat acestuia). Orice comanda plasată pe FashionDays sau eMAG folosind Plata peste 30 zile se va scadea din creditul maxim posibil afișat în Wallet. 

  Cine aloca fondurile?

  Fondurile sunt alocate de catre PayU S.A. Cererea ta de a plati in rate va fi analizata si aprobata punctual de catre institutia de plata autorizata, PayU S.A., care actioneaza in calitate de partener Fashion Days (operatorul site-ului fiind Dante International). Vei primi contractul de tip "Plateste peste 30 de zile" prin e-mail, imediat dupa aprobarea comenzii tale Dressing Room.

  Cum pot beneficia de Dressing Room daca nu sunt eligibil?

  Dressing Room reprezinta un proiect Fashion Days si nu este inca activ pentru toti clientii. Ne dorim ca aceasta optiune sa fie disponibila pentru cat mai multi clienti. Pentru a ni te alatura, continua sa comanzi de la noi si te vom anunta despre extinderea proiectului.

  Ce fel de produse pot comanda?

  Poti sa comanzi orice produs pentru care gasesti metoda de plata dorita afisata in pagina de produs sau in modalitatile de plata. Comanda ta Dressing Room trebuie sa aiba o valoare minima de 400 RON. Pentru produsele la care ai disponibila aceasta optiune de plata, iti apare o notificare deasupra butonului "Adauga in cos", in care este afisat bugetul pe care il ai la dispozitie. Astfel, poti vedea daca te incadrezi sa platesti produsul peste 30 de zile.

  Pot sa comand produse din mai multe categorii?

  Da, ai libertatea sa comanzi orice produs eligibil pentru aceasta metoda de plata. Optiunea Dressing Room este valabila pentru comenzi in valoare de minimum 400 RON, ce contin exclusiv produse eligibile. Din motive obiective, anumite produse sunt excluse din oferta disponibila pentru metoda de plata "Plateste peste 30 de zile".

  Cum returnez produsele care nu imi plac?

  Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea Retururile mele din contul tau de client si sa completezi formularul de retur. Daca anulezi comanda, iti vom anula plata restanta care este datorata. Daca doresti sa returnezi o parte din comanda, va trebui sa platesti doar pentru produsele pe care vrei sa le pastrezi.

  Cum aflu care este soldul meu disponibil?

  Intra in contul tau de client, sectiunea Wallet si vezi care este suma pe care ai utilizat-o folosind modalitatea de plata "Plateste peste 30 de zile". Soldul se va actualiza cu valoarea produselor pe care le returnezi, achiti sau cu valoarea altor comenzi pe care le plasezi.

  Cum platesc la plasarea comenzii?

  Pentru "Plateste peste 30 de zile" nu platesti nimic la plasarea comenzii. Cardul tau salvat va fi debitat automat in a 30-a zi calendaristica de la data aprobarii metodei de plata, sau oricand optezi pentru plata anticipata din sectiunea Wallet aflata in cont.

  Voi plati ceva in plus pentru acest serviciu?

  Da, pot exista anumite taxe aferente inregistrarii si procesarii cererii tale, in cuantum maxim de 0,5% din valoarea comenzii pentru care se solicita plata in rate. Taxele care ti se aplica efectiv vor fi afisate la momentul plasarii cererii de plata in rate.

  Cand imi va fi debitat cardul?

  Pentru "Plateste peste 30 de zile" cardul tau salvat va fi debitat automat in a 30-a zi de la data aprobarii metodei de plata, sau oricand vei decide sa platesti anticipat. Vei primi si o notificare pe e-mail inainte de debitarea cardului.

  Pot sa platesc anticipat?

  Da, poti plati anticipat comenzile plasate cu "Plateste peste 30 de zile". Actioneaza butonul "Plateste acum" din sectiunea Wallet si vei putea face plata integrala imediat, folosind cardul salvat in contul de client.

  Poate sa imi fie retras bugetul disponibil?

  Da, ulterior acceptarii acestei modalitati de plata, ne rezervam dreptul de a retrage bugetul acordat.

  Poate sa scada bugetul pe care l-am primit in Dressing Room?

  Da, in functie de criteriile aplicate, precum si politica noastra comerciala, este posibil ca limita maxima sa fluctueze. Urmareste in sectiunea Wallet de ce suma beneficiezi pentru Dressing Room, cumparaturi cu plata peste 30 de zile.

  Ce se intampla daca nu platesc la timp?

  Daca nu platesti la timp comenzile efectuate cu metoda de plata "Plateste peste 30 de zile, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la Dressing Room, precum si sa intreprindem actiuni legale relevante pentru recuperarea sumei datorate.