hero image mobile

  hero image

  Cum functioneaza Dressing Room? Urmareste pasii:

  step one
  Pasul 1:

  Adauga produsele dorite in cos si activeaza optiunea Dressing Room.

  step one
  Pasul 2:

  Comanda tot ce vrei sa probezi in limita creditului disponibil. Nu uita ca trebuie sa salvezi un card de debit in contul tau.

  step one
  Pasul 3:

  Alege plata peste 30 de zile sau in 4 rate, fara dobanda, si cardul preferat pentru plata automata.

  De ce sa probezi in Dressing Room?

  Probezi acasa

  Explorezi mai mult si descoperi ce ti se potriveste.

  Platesti mai tarziu/ Platesti in 4 rate

  Ai la dispozitie 30 de zile sau 4 rate, ca sa platesti cum iti este mai confortabil.

  Esti mereu in control

  Esti informat constant referitor la suma si termenul de plata.

  Intrebari adresate frecvent

  Cum pot beneficia de Dressing Room?

  Dressing Room este disponibil momentan doar pentru cei mai activi clienti Fashion Days si eMAG. Comanda in continuare si returneaza responsabil si noi iti rasplatim fidelitatea cu acest nou serviciu exclusiv!

  Cum aflu creditul disponibil?

  Limita poate fi gasita in sectiunea "Wallet" din contul Fashion Days, este estimativa si nu presupune o obligatie de plata daca nu este folosita.

  Cine aloca fondurile?

  Fondurile sunt alocate de catre Dante International S.A. Fiecare comanda este analizata si aprobata de catre Dante International S.A.

  Ce fel de produse pot comanda?

  Poti sa comanzi orice produs pentru care gasesti metoda de plata dorita afisata in pagina de produs sau in modalitatile de plata.

  Pot sa comand produse din mai multe categorii?

  Da, ai libertatea sa comanzi orice produs eligibil.

  Cum returnez produsele care nu imi plac?

  E simplu sa returnezi. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea “Retururile mele” din contul tau de client si sa completezi formularul de retur.

  Cum aflu care este soldul meu disponibil?

  Intra in contul tau de client, sectiunea Wallet si vezi care este suma pe care ai utilizat-o folosind modalitatile de plata “Plateste peste 30 de zile” sau "Plateste in 4 rate". Soldul se va actualiza cu valoarea produselor pe care le returnezi, achiti sau cu valoarea altor comenzi pe care le plasezi.

  Cum platesc la plasarea comenzii?

  Depinde de metoda de plata folosita:

  Pentru metoda de plata "Plateste peste 30 de zile"" nu platesti nimic la plasarea comenzii. Cardul tau salvat va fi debitat automat in a 30-a zi de la data aprobarii metodei de plata, sau oricand optezi pentru plata anticipata din sectiunea Wallet aflata in contul de client Fashion Days.

  Pentru metoda de plata "Plateste in 4 rate"" odata cu plasarea comenzii vei plati prima rata, urmand ca in urmatoarele 3 luni sa iti debitam automat cardul cu suma aferenta ratelor. Gasesti toate aceste informatii in sectiunea Wallet din contul tau de client. Asigura-te ca ai pe cardul salvat suma necesara achitarii fiecarei rate.

  Voi plati ceva in plus pentru acest serviciu?

  Nu platesti nimic in afara de valoarea produselor pe care le comanzi.

  Cand imi va fi debitat cardul?

  Pentru metoda de plata "Plateste peste 30 de zile" cardul tau salvat va fi debitat automat in a 30-a zi de la data aprobarii metodei de plata, sau oricand vei decide sa platesti anticipat. Vei primi si o notificare pe e-mail inainte de debitarea cardului.

  Pentru metoda de plata "Plateste in 4 rate" cardul tau salvat va fi debitat automat, in ziua plasari comenzii, cu suma aferenta primei rate. Debitarea automata continua si pentru urmatoarele 3 rate, la fiecare 30 zile. Poti platii anticipat sau integral comanda informatii in sectiunea Wallet din contul tau de client.

  Pot sa platesc anticipat?

  Da. Poti plati anticipat comenzile cu cele 2 metode de plata prin actionarea butonului "Plateste acum" din sectiunea Wallet.

  Poate sa imi fie retras bugetul disponibil?

  Da, ne rezervam dreptul de a retrage bugetul acordat.

  Poate sa scada bugetul pe care l-am primit in Dressing Room?

  Da, este posibil ca limita maxima sa scada. Valoarea limitei nu este o obligatie contractuala, ci reprezinta o estimare. Urmareste in sectiunea Wallet de ce suma beneficiezi pentru cumparaturi cu plata mai tarziu.

  Ce se intampla daca nu platesc la timp?

  Daca nu rambursezi la timp ratele, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la metodele de plata.