Zanotti

2 produse

Zanotti

Nascut in micul sat Mauro Pascoli cu o puternica traditie in fabricarea de incaltaminte de lux, italianul Giuseppe Zanotti a aratat intotdeauna un interes enorm pentru incaltaminte, moda si arta. Acesta si-a inceput cariera ca designer independent, colaborand cu case de moda precum Valentino, Dior si Roberto Cavalli, insa s-a facut pe deplin remarcat in anul 1994, cand a preluat conducerea unei mici fabrici de incaltaminte, Vicini, si a decis sa conceapa si sa produca manual propria sa linie de incaltaminte, bazandu-se pe creativitate si maiestrie la cele mai inalte cote, pentru a putea implini nevoile oricarei femei.

Prima sa colectie a fost lansata in New York City, iar atat clientii americani cat si cele mai prestigioase magazine din lume au primit-o cu bratele deschise. Saks, Neiman Marcus and Harrods sunt numai unele din numele mari ce in gazduiesc, inclusiv in momentul de fata, colectiile.

Stilul inconfundabil al lui Zanotti, ce reprezinta o impletire intre inocenta si rock'n roll, nu se mai limiteaza doar la incaltamintea eleganta pentru femei. Barbatii cu stil se pot bucura de asemenea de creatiile sale geniale. Detalii complexe, broderiile detaliate, tocurile cu pietre si bijuteriile orginale reprezinta ingredientele principale pentru succesul lui Zanotti. Celebritati precum Beyoncé, Kylie Minogue si Rihanna sunt nu doar fani loiali, ci si o dovada a faptului ca industria divertismentului este iremediabil atrasa de acest fenomen.

Astazi, colectiile lui Giuseppe Zanotti sunt vandute in magazinele din New York si Milan si in mai mult de 50 de buticuri din intreaga lume. Mai mult de 350 de oameni experimentati lucreaza in cadrul companiei, fabricand obiecte ale viselor, frumusetii si seductiei.