Woolrich

46 produse

Woolrich

Stabilit in 1830, Woolrich si-a consolidat statutul in lumea modei in cei peste 180 de ani de existenta. John Rich, un emigrant din Anglia, a pus bazele firmei ce urma sa devina celebra, prin construirea primei fabrici de prelucrare a lanii, in Plum Run, Pennsylvania. Inceputurile au fost modeste, dar succesul – urias.

Woolrich s-a consacrat ca brand datorita stilului caracteristic si constructiei impecabile. Anumite creatii Woolrich, precum vesta Railroad, jacheta parka Arctic sau fusta Buffalo Check au devenit piese clasice.
Datorita tehnologiei si activitatii de cercetare, acest brand inovator a realizat articole vestimentare de performanta, pentru toate tipurile de activitati in aer liber, perfect adaptate stilului de viata activ, american.

Woolrich a raspuns nevoilor clientilor sai fideli, prin crearea unor piese vestimentare confortabile si rezistente, bazate pe materiale usoare si totodata performante din punct de vedere tehnic. Estetica sa functionala si sofisticata l-a transformat intr-un nume de referinta in industria modei.
Indragit de generatii intregi, autentic in intregime, brandul Woolrich ramane fidel valorilor care i-au adus recunoasterea mondiala: calitate indiscutabila, stil urban si activ, apreciere pentru clientii fideli.