Wolford

Wolford

Wolford, brandul lenjeriei intime si al ciorapilor de lux, a fost fondat in 1949, de catre industriasul Reinhold Wolff si producatorul Walter Palmers, devenind, pe parcursul a 60 de ani, un lider inovator pe piata pieselor vestimentare de baza. De la ciorapi si body-uri, compania si-a extins productia, ajungand sa includa, astazi, cinci game: Ciorapi, Vestimentatie, Lenjerie, Costume de baie si Accesorii.

Modelele stylish, perfect in tendinte, ce flateaza si evidentiaza silueta feminina, se regasesc in fiecare colectie. Creativitatea, inovatia si performanta tehnologica stau la baza produselor Wolford, recunoscute pentru: calitate impecabila, confort unic, modelare perfecta, aspect si senzatie inegalabile, intretinere usoara.

De-a lungul timpului, Wolford a initiat colaborari de succes cu nume grele din industria modei, precum Karl Largerfeld, Emilio Pucci, Missoni, Zac Posen, Valentino si Philippe Starck, concretizate in linii deosebite, cu mare succes la public, devenite astazi piese de colectie.
Wolford este sinonim cu moda de lux, eleganta atemporala si confortul maxim. Specializat in piesele cu cusaturi invizibile, Wolford ofera solutii variate pentru garderoba de baza a tuturor femeilor.

Astazi, Wolford AG detine 14 divizii si colaboreaza cu 3000 de parteneri comerciali, produsele sale fiind disponibile in peste 65 de tari, in peste 260 de outlet-uri monobrand si 15 magazine online.