Voi Jeans

Nu au fost gasite produse.

Voi Jeans

Voi Jeans Co. a fost fondat in 1988, in Preston, nord-vestul Angliei. Numele "Voi" a fost inspirat de o calatorie in Italia a celor trei frati, uniti de fascinatia pentru denim si stilul italian. Semnificatia numelui ales -"Tu"- face trimitere la insusi principiul fondator al brandului, pentru care dorintele publicului se afla intotdeauna pe primul loc.

Voi Jeans Co. se distinge prin versatilitatea ce ii permite adaptarea la orice piata. Stilul sau este inspirat de moda strazii, publicul urban si toti cei care "indraznesc sa fie altfel". Filosofia brandului este de a crea un stil contemporan, mereu in tendinte, prin folosirea materialelor de calitate fara a ridica prea mult preturile.

Anul 2013 marcheaza aniversarea a 25 de ani de activitate. Ascensiunea Voi Jeans Co. a culminat cu desemnarea sa drept unul din brandurile britanice de top, in 2010 (Drapers). Reputatia stabila pe plan european a impulsionat extinderea in Australia, India, Africa de Sud, Rusia si Canada. Toate aceastea au fost posibile datorita unui plan strategic de crestere, alaturi de parteneri cu experienta, ce impartasesc telurile, pasiunea si viziunea Voi Jeans Co.