VJC VERSACE

Nu au fost gasite produse.

VJC VERSACE

Mitul Versace dateaza inca din anul 1978, cand casa italiana de moda a fost infiintata de catre Gianni Versace. Arhitectul modei moderne a imbinat arta, celebritatea, stilul, rock'n'roll-ul, baletul si teatrul pentru a da nastere formulei perfecte ce sta si in prezent la baza filosofiei brandului. Primul designer care a realizat valoarea supermodelelor si a celebritatilor de pe covorul rosu a transformat Versace intr-un simbol universal de rafinament si decadenta.

Rafinamentul si senzualitatea extrema merg mana in mana la Versace, iar aceasta abordare le-a fost extrem de familiara fratilor celebrului designer, Donatella si Santo Versace, care si-au adus inca de la inceput contributia in cadrul viziunii brandului. Dupa tragica moarte a lui Gianni in 1997, fraiele au fost preluate de catre Donatella. Ca vice-presedinte si director de creatie, zeita modei supravegheaza fiecare colectie aflata sub tutela Gianni Versace SpA: Atelier Versace, Versace Couture, Versace Sports, Versace Home Collection, Versace Jeans Couture, Versace Collection, Young Versace si Versus, reinventand astfel ideea brandului. Donatella exinde afacerea de familie cu noi colectii, cum ar fi cea de cosmetice si bijuterii, precum si Palazzo Versace, primul hotel Versace de sase stele.

Versace Jeans Couture pune pret pe modele casual si sofisticate, dedicate atat barbatilor, cat si femeilor. Piesele vestimentare dinamice si expresive permit impatimitilor de moda sa isi creeze un stil aparte, adaptate oricarei ocazii.

Exista aproximativ 100 de magazine Versace in intreaga lume, toate ghidandu-se dupa estetica brandului, in care negrul, marmura alba si pielea dau intotdeauna tonul.