Versace Collection

Nu au fost gasite produse.

Versace Collection

Mitul Versace dateaza inca din anul 1978, cand casa italiana de moda a fost infiintata de catre Gianni Versace. Arhitectul modei moderne a imbinat arta, celebritatea, stilul, rock'n'roll-ul, baletul si teatrul pentru a da nastere formulei perfecte ce sta si in prezent la baza filosofiei brandului. Primul designer care a realizat valoarea supermodelelor si a celebritatilor de pe covorul rosu a transformat Versace intr-un simbol universal de rafinament si decadenta.

Rafinamentul si senzualitatea extrema merg mana in mana la Versace, iar aceasta abordare le-a fost extrem de familiara fratilor celebrului designer, Donatella si Santo Versace, care si-au adus inca de la inceput contributia in cadrul viziunii brandului. Dupa tragica moarte a lui Gianni in 1997, fraiele au fost preluate de catre Donatella. Ca vice-presedinte si director de creatie, zeita modei supravegheaza fiecare colectie aflata sub tutela Gianni Versace SpA: Atelier Versace, Versace Couture, Versace Sports, Versace Home Collection, Versace Jeans Couture, Versace Collection, Young Versace si Versus, reinventand astfel ideea unei afaceri de familie.

Versace Collection, fondata in 1991, a fost initial destinata exclusiv barbatilor, oferind colectii exclusiviste de tinute elegante pentru un stil formal. In 2009, a fost lansat Versace Collection pentru femei. Departe de excese ostentative, aceasta linie raspunde cerintelor acelor clienti care doresc un stil sobru, individualist, dar rafinat totodata. Calitatea vestimentatiei si a accesoriilor oferite este incontestabila, iar stilul ramane fidel mostenirii numelui Versace.

Exista aproximativ 100 de magazine Versace in intreaga lume, toate ghidandu-se dupa estetica brandului, in care negrul, marmura alba si pielea dau intotdeauna tonul.