UGG Australia

Nu au fost gasite produse.

UGG Australia

Pielea de oaie - un material de baza, care a devenit punctul de referinta al unui nume emblematic in industria contemporana a modei: "UGG Australia".

Istoria brand-ului a inceput in 1978, dupa ce Brian Smith a adus in sudul Californiei cizmele sale din piele de oaie, cu speranta de a le face cunoscute in intreaga lume. In scurt timp, acestea au devenit simbolul stilului casual, relaxat, tipic californian. La mijlocul anilor '80, cizmele UGG au devenit un hit, adoptat imediat de celebritati.
Ascensiunea a insemnat si extinderea rapida a liniei UGG Australia, de la cizmele sale moderne si confortabile, la pantofi, sandale, imbracamine si accesorii.

Compania foloseste numai piele de oaie de cea mai inalta calitate, ce mentine caldura si senzatia de prospetime in acelasi timp. Fiecare piesa este examinata cu atentie si sunt selectate numai cele intacte, pentru a garanta respectarea celor mai inalte standarde ale clientilor UGG Australia.

Astfel, de peste 30 de ani, UGG Australia inseamna depasirea limitelor pentru crearea unor produse stylish, atat pentru un weekend casual cat si pentru un look in tendinte.