Trussardi Jeans

Nu au fost gasite produse.

Trussardi Jeans

Trussardi, veritabila marca “made in Italy”, a fost fondata in 1911, la Bergamo, de catre Dante Trussardi, un creator apreciat pentru stilul sofisticat, subtil si inovator. Compania care a inceput de la productia de manusi de lux, s-a transformat intr-un brand solid, cu peste 400 de puncte de vanzare si alte trei linii de succes: Trussardi, Tru Trussardi si Trussardi Jeans.

Tehnicile de prelucrare a pielii, manopera fina, tradionala si logoul “Greyhound” se regasesc nu doar in creatiile vestimentare, ci si in design-ul interior, in arta si domeniul culinar. Selectia si calitatea materialelor brute, precum si expertiza datorata celor 100 de ani de experienta, sunt inegalabile.

Colectia cu cel mai mare succes, din punctul de vedere al distributiei, Trussardi Jeans se remarca prin estetica sa unica. Intotdeauna adaptata la cele mai noi tendinte, fara a neglija identitatea si mostenirea brandului, aceasta linie mai accesibila raspunde necesitatilor unul stil de viata urban, cosmopolit. Creata pentru momentele de relaxare, ofera piese sofisticate, usor de purtat si cu personalitate.