Tru Trussardi

Nu au fost gasite produse.

Tru Trussardi

Trussardi, veritabila marca “made in Italy”, a fost fondata in 1911 la Bergamo, de catre Dante Trussardi, un creator apreciat pentru stilul sau sofisticat, subtil si inovator. Compania care a inceput de la productia de manusi de lux s-a transformat ulterior intr-un brand solid, cu peste 400 de puncte de vanzare si alte trei linii de succes: Trussardi, Tru Trussardi si Trussardi Jeans.

Inca de la inceput, Trussardi a reprezentat un reper al excelentei, al experimentarii si al inovatiei. In anii 60, nepotul lui Dante, Nicola Trussardi, a preluat afacerea si a extins brandul pana in punctul in care acesta a devenit o definitie a unui mod de viata. Tehnicile de prelucrare a pielii, manopera fina, traditionala si logoul “Greyhound” se regasesc nu doar in creatiile vestimentare, ci si in design-ul interior, in arta si domeniul culinar. Ca marturie stau localul cosmopolit Il Ristorante Trussardi Alla Scala, numeroase proiecte spectaculoase de design si, bineinteles, Fondazione Nicola Trussardi.

Tru Trussardi este un brand ce pune accentul pe mediul profesional urban. Fondata in 2005, linia lejera si in acelasi timp eleganta reprezinta imbinarea perfecta intre stilul Trussardi si stilul practic necesar in viata de zi cu zi. Perfect pentru orice ocazie, Tru Trussardi este alegerea perfecta pentru un stil de viata dinamic. Nelasand nimic la voia intamplarii, simplitatea si eleganta intrunesc astfel cerintele metropolei.