Tom Tailor

604 produse

Tom Tailor

Intruchipand visul american inca din anul 1962, TOM TAILOR a devenit unul dintre principalele branduri ale Europei in materie de moda si lifestyle. Aflat intr-o continua ascensiune, TOM TAILOR este vandut in prezent in peste 35 de tari si, acum mai mult ca niciodata, este un brand cu relevanta si rezonanta globala. Brandul personifica ideea potrivit careia singurul stapan al destinului tau esti tu.

Select, vibrant si plin de atitudine, TOM TAILOR reprezinta ECHIPAMENTUL PERFECT PENTRU STILUL URBAN. Stilul clasic american imbinat cu atitudinea unei persoane increzatoare. Iar moda cu atitudine este compusa din trei stiluri caracteristice: haine urbane pentru aventurierul autentic, stilul urban contemporan pentru individualistul inteligent si distractie relaxata pentru entuziastul mediului urban.

Din acest motiv, TOM TAILOR este brandul persoanelor indraznete, al celor care urmaresc sa se distreze si care iubesc dinamismul si senzatiile extreme. Jungla urbana reprezinta locul de joaca in care orice este posibil. Viata reprezinta un joc dur, insa nu si pentru cei care ii cunosc regulile.