Tefal

10 produse

Tefal

Tefal, producatorul frantuzesc de articole pentru gatit si pentru bucatarie, a fost fondat in Sarcelles, France, in anul 1956. Brandul ce usureaza de atunci viata fiecarui bucatar se mandreste nu doar cu inventia tigaii anti-aderente, ci si cu inovatiile si modelele superioare ce au imbogatit vietile oamenilor.

Astazi, Tefal este pe locul intai in ceea ce priveste articolele anti-aderente pentru gatit, aparatele electrocasnice, articolele pentru prepararea produselor alimentare si a bauturilor, fiarele de calcat cu abur si articolele de ingrijire personala. Dedicat intelegerii nevoilor consumatorilor, scopul brandului este de a oferi consumatorilor produse ingenioase, care sa le usureze viata.

Brandul este prezent in 120 de tari, promovand ideea potrivit careia viata trebuie petrecuta impreuna cu familia si prietenii. Acesta este motivul pentru care produsele sale nu se imbina perfect nu doar cu spatiile exterioare, ci sunt si prietenoase, moderne si avansate. Iar din moment ce gatitul reprezinta una din cele mai mari placeri ale vietii, de ce sa nu folositi unul dintre produsele spectaculoase Tefal?