Superga

Nu au fost gasite produse.

Superga

Data de nastere a brandului Superga® este 3 octombrie 1911, cand compania Anonima per Azioni Walter Martiny a inceput sa produca cizme impermeabile, cu talpa din caciuc, pentru agricultura, si incaltaminte cu talpa din cauciuc vulcanizat. In 1934, productia cuprindea deja numeroase modele, utilizate in activitati sportive precum tenis, baschet, yachting si fitness. Fuziunea cu Pirelii, din 1951, a determinat extinderea majora a productiei, de la 2 milioane de perechi de incaltaminte anual, in 1952, la 12 milioane in 1975. In 1993, Superga® s-a alaturat grupului So.PA.F, iar in 2007, BasicNet a devenit singurul actionar.

Superga® este marca iconica de incaltaminte sportiva, ce a folosit pentru prima data tehnologia inovatoare a cauciucului vulcanizat, in 1911, care se adresa publicului larg. Cel mai popular model, 2750, a fost produs inca din 1925: sunt primii pantofi de tenis realizati cu o talpa din cauciuc.
Astazi, datorita prestigiului castigat pe parcursul istoriei sale, produsele Superga® pot fi considerate “incaltamintea sport a italienilor”.