Studio Pollini

Nu au fost gasite produse.

Studio Pollini

Labelul Pollini a fost fondat in anul 1953 in San Mauro Pascoli, in regiunea italiana Emilia-Romagna, de catre Romeo si Domenico Pollini. Cunoscut de-a lungul timpului pentru stilul sau unic, brandul este adorat in continuare pentru pantofii al caror farmec atemporal nu inceteaza sa uimeasca.

Incepand ca atelier de manufactura al produselor de incaltaminte, Pollini si-a largit ulterior spectrul de activitate si a inceput sa produca articole si genti din piele. Insa faima a inceput sa apara in momentul in care brandul si-a lansat colectiile tematice. Alcatuita in principal din cizme si pantofi cu un look predominant masculin, "Daytona" a fost cea mai cunoscuta dintre toate.

In 2008, Nicholas Kirkwood a preluat departamentul de design al sectorului de incaltaminte, iar in 2012 a devenit Directorul de Creatie al brandului. El a ramas fidel valorilor artizanale traditionale, insa si-a lasat si amprenta propriului stil. Avand echilibrul perfect intre masculin si feminin, modelele sale inovatoare si rafinate l-au transformat intr-unul din cele mai faimoase nume din industrie.