Stile Benetton

Nu au fost gasite produse.

Stile Benetton

Una din cele mai renumite marci din lume si parte din Bennetton Group S.p.A., United Colors of Beneton creeaza moda autentica, de zi cu zi, pentru barbati, femei si copii. Bazat in Treviso, Italia, brandul a fost fondat de familia Benetton in 1965.
In 1963, vanzatorul Luciano Benetton, pe atunci in varsta de 30 de ani, a intuit succesul pe care l-ar avea o vestimentatie plina de culoare si a creat o colectie de pulovere care s-a bucurat de o primire favorabila. Afacerea a inflorit astfel ca, in 1965, fratii sai mai mici, Gilberto si Carlo, i s-au alaturat si astfel a aparut Grupul Benetton.

United Colors of Benetton combina culoarea, calitatea si moda ca niciun alt brand. Indiferent de genul muzical preferat, de originile tale sau de stilul tau, Benetton este prima optiune cand vine vorba de tinute complete, adecvate pentru viata de zi cu zi, atat formale cat si pentru timpul liber.

Grupul Benetton este celebru si pentru campaniile sale de publicitate provocatoare, originale si chiar controversate, create de Oliviero Toscani. Mereu fidel identitatii si valorilor sale, mesajul brandului este universal: dincolo de limite, culoare sau limbaj.

Stile Benetton este o linie in tendinte, adresata femeilor si barbatilor. Toate colectiile Grupului sunt marcate cu un simbol ce permite clientilor identificarea liniei din care face parte fiecare produs. Astfel, Benetton isi contureaza si mai clar identitatea, pe o piata aflata in constanta evolutie.
In prezent, Grupul Benetton este prezent in peste 6500 de magazine din 120 de tari, in lumea intreaga.