Sperry

Nu au fost gasite produse.

Sperry

Recunoscut pentru colectiile de incaltaminte de inspiratie maritima, Sperry Top-Sider este o veritabila expresie a stilului american. Oceanul nu doar a definit stilul aceste marci, dar continua sa fie o sursa de inspiratie, de peste 75 de ani. Paul Sperry, fost ofiter de Marina, a fondat in 1935 acest brand emblematic pentru stilul de viata maritim.

Pornind de la celebrii "pantofi boat", creati de Paul atunci cand si-a lansat compania, Sperry Top-Sider a devenit un brand care promoveaza un adevarat stil de viata. Colectiile pentru femei si barbati sunt versatile si pot fi adaptate atat pentru o iesire de weekend cat si pentru o lunga vacanta pe litoral. De la incaltaminte pana la vestimentatie, accesorii si produse pentru plaja, Sperry Top-Sider asigura toate componentele esentiale stilului contemporan.

Fidel mostenirii sale, brandul este astazi celebru pentru produsele sale de inalta calitate, create pentru toti iubitorii de soare, surf si plaja. Fiecare model este conceput si creat cu grija, detaliile sunt impecabile, iar stilul Sperry ramane relaxat, abordabil si atemporal.