Spanx

Nu au fost gasite produse.

Spanx

Fondata in anul 2000, de Sara Blakely, Spanx ramane un renume in industrie. Totul a inceput in momentul in care faimoasa fondatoare a realizat ca piata nu ofera o linie completa de lenjerie de corp, luand decizia sa-si foloseasca toate resursele financiare pentru a pune bazele unei noi companii, Spanx.

Numele creativ, impreuna cu logo-ul, pe care si le-a inregistrat, apartin Sarei. Acesta este momentul in care incepe si promovarea companiei pe piata. Spanx a adus un plus pe piata de lenjerie de corp, cu produse extrem de inventive si cu o arie de mai bine de 100 de forme si stiluri, menite sa ofere sustinere zonelor sensibile ale corpului, cum ar fi soldurile sau talia.

Spanx ofera femeilor posibilitatea de a arata excelent in orice tinuta. Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care reviste precum Vogue, Glamour si In Style au apreciat si laudat produsele companiei in nenumarate randuri. Secretul vedetelor de la Hollywood si de pe covorul rosu, cum ar fi Gwyneth Paltrow si Oprah se afla acum in cele mai rafinate buticuri de pe glob.

In prezent, compania include si ASSETS, de Sara Blakely, extensia de lux ASSETS Red Hot Label si Star Power, o linie menita sa ofere produse inovatoare si solutii perfecte pentru a arata impecabil.