Sisley

1 produs

Sisley

Un loc, Paris, o data, 1968 si o colectie de denim marcheaza inceputul Sisley, o prezenta inconfundabila in lumea modei si o poveste de succes bazata pe inovatie, creativitate, colectii unice si un raport calitate-pret, exceptional. Tintind exclusiv tanara generatie, Sisley a promovat inca de la inceput un stil revolutionar de imbracaminte combinat cu tendinte avangardiste.

In 1974, Benetton Group a cumparat drepturile de exclusivitate ale brandului dar abia in 1985, s-a format o echipa independenta de creatie si vanzari pentru a oferi acestui brand o imagine corespunzatoare. O piatra de hotar pentru renumitul brand a aparut in 1996 cand logo-ul sau a fost inlocuit cu unul mai elegant si rafinat, schimbandu-si culorile din auriu si rosu Bordeaux in alb cu o inscriptie neagra.

Colectiile de actualitate ale brandului care se comercializeaza in peste 850 de magazine din lume, includ linii ce combina stilul sport cu cel casual pentru toti cei care apreciaza moda si sunt in pas cu cele mai noi tendinte. Accesoriile, culorile si materialele sunt examinate indeaproape si alese atent, imbinate perfect, mai apoi, pentru a defini un stil usor de recunoscut.

In afara de Sisley, United Colors of Benetton, Undercolors of Benetton si Playlife fac, de asemenea, parte din Benetton Group.