Silvio Tossi

Nu au fost gasite produse.

Silvio Tossi

Silvio Tossi este un brand elvetian de top, lider in productia de genti si accesorii din piele, ce se disting prin calitatea materialelor si designul sofisticat.
Fondatorul brandului, croitorul Silvio Tossi, s-a mutat la Paris, la sfarsitul secolului al 19-lea si a devenit celebru printre vedetele momentului. Dupa razboi, s-a mutat la Istanbul, impreuna cu fiul sau Salvatore. Ulterior, nepotul Silvio Haluc Tjurcgian a preluat afacerea si a creat brandul Silvio Tossi, dupa numele bunicului sau. In prezent, aceasta marca lanseaza numeroase colectii de accesorii si genti cu un stil clasic, luxoase dar accesibile totodata. Energia si creativitatea brandului sunt canalizate catre femeile increzatoare, cu un puternic simt estetic.

Gentile Silvio Tossi sunt o invitatie si o oportunitate de exprimare a emotiilor. Realizate din material de inalta calitate, depasind chiar si cele mai inalte standarde de calitate, formeaza un intreg cu cea care le poarta.
Totul este produs in locatiile proprii Silvio Tossi. In ateliere moderne, cele mai bune materii prime sunt procesate cu o maiestrie deplina, datorata expertizei castigate de-a lungul deceniilor.

Motto-ul marcii este: "In fond, nu doar iubim accesoriile, ci le traim".