Scholl

Nu au fost gasite produse.

Scholl

Fondat in anul 1906 de catre doctorul ortoped Wiliam Mathias Scholl, in Chicago, USA, Scholl este unul dintre cele mai apreciate branduri atunci cand vine vorba despre confort si sanatate. Cu o activitate de peste 100 de ani, brandul este renumit la nivel mondial pentru misiunea sa de a imbunatati starea de sanatate si de a oferi un nivel de confort sporit consumatorilor sai.

Cu ajutorul cercetarilor si dedicatiei sale, doctorul Scholl a produs o serie de produse patentate pentru ingrijirea picioarelor, asa cum a fost si faimosul sau Foot-Easer. El a creat mai multe produse pentru tratarea si amortizarea socurilor.
Doctorul William Scholl nu a fost numai un inventator prolific. El a fost inventiv si in ceea ce priveste marketingul companiei sale. Intr-un timp foarte scurt el si-a extins afacerea si, in anii '20, a creat o serie de pantofi confortabili si faimoasele sale sandale Exercise. Imaginea brandului a fost transformata complet si a devenit un exemplu de stil si confort in anii '60, '70. Dupa aceea, Scholl a adus pe piata o serie de ciorapi de compresie si alte produse destinate ingrijirii picioarelor.
Astazi, peste 1000 de produse patentate, de ingrijire a picioarelor, sunt asociate cu numele William M. Scholl. Chiar daca faimosul doctor a murit in anul 1968, viziunea sa, cercetarea in domeniul sanatatii picioarelor, dar si a intelegerii nevoilor consumatorului, raman baza brandului Scholl.