Satorisan

Nu au fost gasite produse.

Satorisan

Sartorisan este o marca de pantofi si tenisi Premium care si-a lansat prima colectie in 2010. Compania produce incaltaminte pentru cei care nu urmeaza tendintele majoritatii, ci pentru cei curiosi, aventurosi si gata pentru noi experiente.

Filosofia si liniile de produse Sartorisan sunt inspirate de Satori, din mitologia japoneza, o creatura supranaturala, cu aspect animal, ce poate sa descifreze sufletele oamenilor si sa le cunoasca in profunzime. Perceptia lui ca “Intelepciune”, adica “Echilibru” si “Armonie” provine din filosofia Zen aplicata in prezent ca valoare universala de cunoastere si fericire.
Pe aceeasi idee apare si Live by the Walk, un mesaj simplu si impresionant: “Fii increzator si profita de orice experienta, pentru ca acestea iti construiesc o personalitate unica.”

Sartorisan si-a propus sa actioneze intr-o maniera “echilibrata” si “armonioasa” pentru amatorii de incaltaminte unica, combinand tehnologia in domeniu cu grija pentru fiecare produs si folosind materiale ca pielea naturala, lana si textile cu R&D. Sartorisan schimba uniformitatea cu echilibrul intre vechi si nou, intre perfectiune si degradare controlata, pentru un aspect uzat si incretit pe care toti il adoram.