Sartoria Benetton

Nu au fost gasite produse.

Sartoria Benetton

Unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume si parte din Benetton Group S.p.A., United Colors of Benetton ofera articole de imbracaminte si incaltaminte destinate barbatilor, femeilor si copiilor si adecvate pentru orice ocazie. Brandul isi are sediul central in Treviso, Italia si a fost fondat de catre familia Benetton in anul 1965.
In 1963, un comerciant in varsta de 33 de ani, Luciano Benetton, a simtit nevoia de culoare, existenta pe piata, si a realizat o mica colectie de pulovere care a fost foarte bine primita in magazinele locale. Asa a inceput afacerea lui, iar in anul 1965 i s-au alaturat Gilberto si Carlo, fratii sai mai mici. Din acel moment, compania a devenit "Benetton Group".

United Colors of Benetton combina culorile, calitatea si moda asa cum nu o face nimeni altcineva. Indiferent de muzica pe care o asculti sau de preocuparile tale, acesta este brandul potrivit pentru toti aceia care sunt in cautarea unui look casual, pentru birou sau timp liber, pentru iesit in oras sau pentru o plimbare in aer liber.

Benetton Group este recunoscut pentru campaniile sale “United Colors”. Acestea sunt provocatoare, originale si uneori controversate si au fost create de Oliviero Toscani. Mereu loial identitatii si valorilor sale, mesajul acestui brand este universal: dincolo de granite, de culoare a pielii sau de limba.

Nu cu mult timp in urma, United Colors of Benetton si-a etichetat colectiile, astfel incat cumparatorul sa poata identifica usor carui grup apartine fiecare produs. Sartoria Benetton ofera creatii cu un design si finisaje de cea mai inalta calitate, realizate din materii prime la fel de calitative.

Pe langa United Colors of Benetton, Undercolors of Benetton, Sisley si Playlife fac, de asemenea, parte din Benetton Group.
Benetton Group este prezent in peste 6500 de magazine din 120 de tari din intreaga lume.