ROCHAS PARIS

Nu au fost gasite produse.

ROCHAS PARIS

Acum mai bine de 90 de ani, la varsta de 22 de ani, designerul Marcel Rochas a decis sa isi deschida propria casa de moda. Stiind totul despre forme si culori, a inceput repede sa impuna noile tranduri in moda. Cu un destin strans legat de faimosul Schiaparelli, Rochas a devenit rapid designerul ale carui creatii erau un must have.

"Valentino of the Couture", este al doilea nume al celui care a inventat regula celor trei culori, a introdus umerii proeminenti si a adus lookul de sirena la un alt nivel.
Sotia sa Helene a fost cea care a continuat traditia dupa 1955, punand de asemenea accentul si pe linia de parfumuri si ramanand la carma companiei pana in 1970.

Recunoasterea primita de acest brand a venit din nou in 2002 cand Oliver Theyskens a fost numit director de creatie. Faimosul designer a reinventat siluetele Rochas si a adus la viata frumusetea adormita. Dintr-o data toata atentia a fost indreptata din nou spre acest brand pentru o scurta perioada de timp. In 2006 Procter & Gamble si-a retras, insa, sprijinul, oferindu-i astfel timp lui Marco Zanini sa reinvie brandul inca o data in 2008.

In prezent, Alessanro Dell'Aqua este cel care ii calca pe urme lui Zanini. Faimos pentru spiritul sau jucaus, dar invaluit de maturitate, designerul italian este pregatit sa duca brandul Rochas la un alt nivel.