Regatta

Nu au fost gasite produse.

Regatta

Fondat in anul 1981, Regatta reprezinta unul dintre cele mai apreciate branduri britanice de articole adecvate pentru activitatile in aer liber. Acesta are o reputatie excelenta in Europa, datorita hainelor si a articolelor de incaltaminte de calitate superioara.

Trei generatii de experienta in fabricarea produselor impermeabile de o calitate ireprosabila au transformat Regatta intr-un brand de referinta. Fara a face niciun compromis in ceea ce priveste estetica, el ofera articole practice si pline de stil, ce pot fi purtate de toata familia. Gama de produse din liniile X-ert Performance, Adventure Tech, Outdoor Classics si Lifestyle este atat de mare incat acopera toate nevoile celor care doresc sa se bucure de activitati in aer liber: bluze sport, camasi, incaltaminte sau jachete. Trebuie sa mentionam si faptul ca materialul impermeabil si respirabil Isotex este insotit de o garantie de 3 ani si ofera impermeabilitate de pana la 20,000 de mm.

Astazi, Regatta exporta in peste 40 de tari in lumea intreaga si are birouri de externalizare in Asia, showroom-uri in toata Marea Britanie si magazine in Franta, Belgia, Irlanda, Germania, Olanda, Spania, Polonia, Italia, Finlanda, Cehia si Israel.