Ray-Ban

82 produse

Ray-Ban

Fondat de Bausch & Lomb, autentic esentei sale inca din 1937, Ray-Ban este creatorul legendarilor ochelari de soare. Vreme de sapte decenii si jumatate, renumitul brand realizeaza atat ochelari de soare cat si rame, cu un design original.

Abordati la inceput de Fortele Aeriene USA, pentru a crea ochelari de soare ce urmau sa fie folositi de piloti, Ray-Ban a facut mai mult decat o treaba buna. Lentilele in degrade si ramele metalice create in acea vreme nu au devenit doar favoritele publicului de la Hollywood ci si un "must have" in materie de moda. De la Tom Cruise pana la James Dean si Audrey Hepburn, modelul Aviator de la Ray-Ban, impreuna cu Wayfarer s-au dovedit a fi cele mai bune alegeri in materie de stil.

Calitatea exceptionala a materialelor folosite vorbeste de la sine si in termeni de inovatie si performanta a lentilelor, Ray-Ban este un pionier in industrie. Claritatea, confortul, protectia si durabilitatea sunt trasaturi ale brandului, care l-au transformat intr-unul de renume international.

Astazi, trecand testul timpului, brandul, care a atins statutul de brand cult, este de departe cel mai bine vandut label de ochelari de soare din intreaga lume, in segmentul premium de pe aceasta piata.