Ralph Lauren

Nu au fost gasite produse.

Ralph Lauren

Sinonim al luxului si al rafinamentului, Ralph Lauren a redefinit esenta stilului american inca de la infiintarea sa, in anul 1967. Atat atemporal cat si modern, brandul Ralph Lauren reprezinta intruchiparea fanteziei aspirationale, locul unde visele se transforma in haine, unde Vestul American si eleganta Hollywood-ului merg mana in mana.

Ceea ce a inceput ca o simpla colectie de cravate, cu mai bine de 40 de ani in urma, s-a transformat astazi intr-un imperiu de moda. Stilul promovat este usor de recunoscut, emblematic si trainic. Dedicat celui mai inalt nivel de calitate si maiestrie, labelul pune accent in toate colectiile sale pe integritate, caracter si farmec atemporal.

Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply sau Lauren sunt unele din colectiile ce alcatuiesc lumea Ralph Lauren. Desi brandul este de cele mai multe ori asociat cu camasile polo emblematice, cu poneiul iconic si cu sacourile din tweed, aceasta divizie implineste toate cererile pietei, oferind nu doar haine de seara si costume croite cu maiestrie, ci si imbracaminte sport.

De-a lungul timpului brandul s-a extins pe mai multe niveluri, iar astazi include imbracaminte sport, articole pentru casa, pantofi, imbracaminte pentru copii si colectii de parfumuri.