Radii

Nu au fost gasite produse.

Radii

Lansat in 2008, de catre Casey Arisohn din Hungtington Beach, Radii (ray-dee-eye), definit ca un stil de viata, si-a propus sa demonstreze ca moda, creativitatea si sansa nu au limite. Obiectivul Radii Footwear este de a depasi asteptarile curente ale consumatorilor, de aceea ofera produse de calitate, concepte creative, confort si valoare. Echipa de creatie Radii promoveaza principiile de functionalitate si autenticitate avangardista. De la material si designuri futuristice, pana la detalii clasice, fiecare produs de incaltaminte exprima increderea in sine a iubitorior de moda din intreaga lume.
Cele mai multe branduri noi au vanzari scazute la inceput, insa acesta nu a fost si cazul primei colectii Radii. Aceasta marca a ramas imprimata in mintea consumatorilor intr-un timp foarte scurt. Tendintele au fost lansate de muzicieni precum Jay-Z, Missy Elliot, Gwen Stefani, Black Eyed Peas, Chris Brown, de atleti, acorti precum Affion Crockett si altii. Celebritatile fotografiate purtand incaltaminte Radii au crescut popularitatea acestui brand.
Localizat in sudul Californiei, Radii Footwear aduce un suflu proaspat in lumea tenisilor si a incaltamintei de top, cu pasiunea sa nelimitata pentru arta si moda.