Rachel Zoe

Nu au fost gasite produse.

Rachel Zoe

Prezenta in lumea modei de aproape doua decenii, Rachel Zoe este stilist, editor si designer renumit. Recunoscuta ca o experta a stilului, a influentat in mod decisiv moda si imaginea celebritatilor de la Hollywood, iar transformarea sa in designer a oferit publicului larg acces la expertiza reflectata in creatiile sale.

A inceput sa lucreze pentru revista YM ca asistent fashion si, in numai 2 ani, a devenit editor. In 2007, a publicat primul sau volum, “Style A to Zoe”, iar in 2008 a lansat “The Rachel Zoe Project” la postul de televiziune Bravo. In 2006, a creat o gama de genti de lux, in colaborare cu Judith Leiber si, inspirata de succesul acesteia, a lansat “Luxe Rachel Zoe”, o colectie de bijuterii, esarfe, ochelari de soare si imbracamite, in exclusivitate pentru QVC. In august 2009, a fost lansat “ZOE Report”, un newsletter zilnic, gratuit, urmat de “ZOE Beautiful and AccesZOEries”.

Colectia cu acelasi nume a fost lansata in 2011. Gentile si incaltamintea create de Rachel Zoe evoca farmecul atemporal al spiritului retro, exprimat prin utilizarea unor materiale si modele de inspiratie vintage. In februarie 2012, a fost lansata si o colectie extinsa de bijuterii, impreuna cu mult-asteptata linie de accesorii pentru sezonul rece, compusa din palarii, manusi, curele si esarfe.

Dragostea pentru moda o determina pe Rachel Zoe sa gaseasca permanent noi modalitati de exprimare, si sa ramana un model de stil.