Polaroid

491 produse

Polaroid

O inventie ce a schimbat lumea tehnologiei si a opticii, lentilele polarizate, da numele celui mai prestigios brand de ochelari din lume: Polaroid. In 1929, cand Edwin Land a inventat si patentat primul filtru sintetic pentru a polariza lumina, Polaroid a inventat de asemenea primul polarizator. Abia in 1937 s-au pus bazele Corporatiei Polaroid si de atunci compania continua sa realizeze produse la cele mai inalte standarde de calitate.

Cunoscut ca fiind un pionier in industria lentilelor de ochelari, brandul a evoluat in timp. In anii 30 a lansat primii ochelari pentru vizionarea filmelor 3D, in anii 50 modelul iconic Cool Ray, in anii 80 a aparut modelul aviator cu lentile interschimbabile iar anii 2000 au marcat aparitia tehnologiei Thermofusion™.
Astazi Polaroid acopera mai multe categorii de produse, de la ochelari de soare la lentile optice. Fiecare pereche de ochelari are lentile premium, polarizate, Polaroid UltraSight™, pentru a asigura o vizibilitate cat mai buna, protectie sporita si confort.

Inca din 2012, Polaroid Eyewear face parte din Safilo Group, leader mondial in materie de optica.