Paul&Shark

Nu au fost gasite produse.

Paul&Shark

Incepand cu 1921, Paul & Shark a devenit sinonim cu vestimentatia de lux pentru o viata activa si cu estetica sportiva. Brandul creat in Italia a fost inspirat de lumea iahtingului si a evoluat de la un singur pulover ambalat intr-o cutie metalica multifunctionala, destinat utilizarii in larg, intr-un fenomen mondial. O intreaga colectie de tricotaje din lana virgina, impermeabila, a fost dezvoltata ulterior, ideala atat pentru croaziere in larg, cat si pentru un stil de viata activ.

Paul & Shark si-a extins grupul tinta de-a lungul anilor, si a creat linii nu doar pentru iahting, ci si pentru golf sau schi. In completare, a fost creata o linie de vestimentatie casual, pentru a oferi clientilor sai tinute complete, ce trec cu brio testul timpului si al tendintelor.
Desi sunt construite din materiale de inalta performanta, produsele marcii pun accentul pe stil. Colectii pentru femei, colectii pentru barbati, colectii pentru cadeti si colectii de accesorii atrag atentia sezon dupa sezon, confirmand statutul si inaltele valori ale brandului.
In prezent, Paul & Shark detine peste 250 de magazine in intreaga lume.