Organic By Bedroom

Nu au fost gasite produse.

Organic By Bedroom

Organic by Bedroom s-a nascut din dragostea pentru fashion si oameni si este destinat acelora care vor sa experimenteze ceva diferit. Culorile calde, formele stilate si croielile atractive fac ca acest brand sa fie deosebit.

Brandul este creatia genialei Eliza Munteanu, un designer roman care isi propune sa creeze haine confortabile, din materiale naturale si ecologice. Piesele vestimentare sunt realizate din bumbac, in sau canepa. Ele pastreaza o temperatura optima si vara, dar si iarna, si ofera un confort sporit. Fiecare articol este conceput, croit si cusut astfel incat sa exprime frumusetea, increderea de sine si sex-appealul celui care il poarta. Asa cum spunea si Eliza Munteanu, inspiratia necesara fiecarei colectii vine din nevoia ei de a purta materiale naturale mai mult decat din cea de a urma tendintele. "Cand materialul este 100% natural, placerea de a-l purta este cu 100% mai mare", afirma ea.

Organic by Bedroom si-a facut debutul in lumea fashion-ului in anul 2012, atunci cand 11 rochii vaporoase din matase naturala au fost incluse in expozitia “ArternativeLight” din Monaco. La acest eveniment au participat inca 33 de artisti internationali.