Oakley

Nu au fost gasite produse.

Oakley

Fondat in anul 1975, Oakley Inc. este un brand ce pune accentul pe inovatie si tehnologie optica. Firma creata special pentru a implini nevoile atletilor este ghidata de excelenta si urmareste sa starneasca imaginatia cu ajutorul fuziunii dintre arta si stiinta.

Urmarind sa redefineasca limitele posibilului, celebrul brand reinventeaza performanta. Inventiile sale sunt sprijinite de catre cercetari laborioase si instrumente de productie exclusiviste, fiind testate de catre atletii de top imediat dupa incheierea procesului de fabricatie. Fondata in 1978, compania a devenit deschizatoare de drumuri in maximizarea stilului si performantelor tehnice ale lentilelor. Lentilele sale polarizare sunt realizate cu un proces de infuzie a unui lichid ce incheaga filtrul polarizator la nivel molecular, eliminand opacitatea si distorsiunea ce apar in cazul tehnologiilor conventionale.

Oakley este cunoscut pentru depasirea granitelor in domeniul ochelarilor. Inovatiile sale ridicate la rang de arta au primit peste 600 de brevete, iar modul in care tehnologia este folosita la Oakley a imbunatatit viata consumatorilor. Peste 110 tari se bucura de produsele brandului, printre care ochelari de soare, ochelari de protectie, ochelari de vedere, haine, incaltaminte si accesorii.

Astazi, produsele companiei sunt disponibile in mai mult de 100 de tari iar portofoliul sau de branduri include Eye Safety Systems, Fox Racing, Mosley Tribes, Oakley, Oliver Peoples si Paul Smith Spectacles.