Northland

Nu au fost gasite produse.

Northland

Northland Professional este o afacere austriaca de familie, renumita pentru productia de vestimentatie pentru activitatile in aer liber si echipament de inalta calitate pentru alpinism.
Brandul a fost fondat in 1973, de catre legendarul alpinist austriac Gerwalt Pichler, pentru a oferi imbracaminte functionala, cu rol de protectie in timpul expeditiilor, tuturor pasionatilor de activitati montane.

Pe parcursul ultimilor ani, dorintele si standardele clientilor s-au modificat. Lumea sporturilor in aer liber a inceput sa fie mai preocupata de stil si sa-si doreasca tinute ultra functionale, dar sic. De aceea, obiectivul Northland Professional este acela de a combina imbracamintea sport functionala si stilul de viata modern.

De asemenea, clientii nu vor sa piarda produsele Northland create pentru timpul liber sau iesirile in oras. Noile linii dezvoltate se ridica la aceste standarde si ofera un mix irezistibil intre utilitate si moda, exprimat si prin noul slogan "Spiritul stilului de viata sportiv".
Astazi, Northland este prezent in 35 de tari din intreaga lume.