North Sails

Nu au fost gasite produse.

North Sails

North Sails, brandul care considera explorarea, inovatia si responsabilitatea fata de natura si ocean, in special, ca piloni sai principali, a fost fondat în 1957 de Lowell North, un marinar american si medaliat olimpic cu aur.
Toate colectiile, imbracamintea si accesoriile North Sails, sunt produse de calitate, concepute cu grija si cu o mare atentie la detalii. Acestea sunt create pentru a permite clientilor sai sa-si exprime personalitatea si, in acelasi timp, sa aiba grija de planeta. Unele articole sunt create din 100% material reciclat amestecat, care permite reducerea energiei, iar altele sunt realizate din 100% material natural, complet reciclat, care nu polueaza oceanul. Pe langa aceasta, au fost introduse si alte produse sustenabile, cum ar fi sacii de spalat, sticlele de apa reutilizabile si cupele de bambus.
North Sails finanteaza, de asemenea, initiative de conservare, contribuind cu 1% din veniturile sale catre Ocean Conservation, a carei misiune este de a proteja biodiversitatea marina si de a proteja oceanele noastre de efectele poluarii globale.