NAF NAF linge de maison

Nu au fost gasite produse.

NAF NAF linge de maison

NAF NAF Maison face parte din prestigiosul brand frantuzesc NAF NAF. Compania a luat nastere in anul 1973, atunci cand Gerard si Patrick Pariente si-au deschis primul magazin in Paris. Oamenii s-au indragostit instantaneu de salopetele, jachetele si parfumurile lor, dar si de abordarea moderna si plina de culoare.

In 1998 NAF NAF si-a schimbat logoul si a deschis un nou magazin, incercand sa atraga si un alt tip de clienti. Un nou inceput a avut loc in anul 2008, atunci cand compania s-a alaturat grupului Vivarte.

Feminitatea, romantismul, indrazneala si complicitatea sunt cuvinte perfecte pentru a descrie acest brand. Fiecare produs ce poarta emblema NAF NAF aminteste de atmosfera pariziana si transforma radical orice garderoba. Romantice si jucause in acelasi timp, hainele si accesoriile create de acest brand au puterea de a accentua latura feminina a celei care le poarta.

25 de ani de experienta si inovatii se fac usor remarcati atunci cand vine vorba despre produsele NAF NAF Maison. Acest brand nu se limiteaza la clasicele produse pentru casa, cum ar fi lenjeriile de pat, prosoapele, halatele de baie sau paturile, ci incearca sa combine culorile clasice cu materiale de foarte buna calitate, imprimeuri deosebite si designuri atractive. Toate aceste lucruri va vor incanta simturile si va vor transforma radical locuinta.