Mustang

200 produse

Mustang

Mustang, liderul denimului in Europa, a fost fondat in 1932 de Luise Hermann. Inceputul a fost cat se poate de modest, punandu-se accent mai mult pe latura practica a pieselor vestimentare, decat pe cea estetica, insa brandul ia o directie cu totul diferita, imediat ce familia Sefranek se alatura brandului.

Prezent in intreaga lume, Mustang ofera accesorii, pantofi, lenjerie intima si jachete din piele ce completeaza si pun in valoare creatiile sale din denim. Originalitatea si onestitatea au devenit principii esentiale in filosofia MUSTANG. Aceasta atitudine, precum si stilul aparte ale brandului s-au pastrat inca din primele zile de existenta.

Fiecare piesa vestimentara ce poarta numele MUSTANG este usor adaptabila orcarei situatii, lucru deloc surprinzator pentru brandul ce a revolutionat perceptia asupra denimului, introducand jeansii si pantalonii din reiat in moda europeana, dar si primii jeansi elastici pe plan mondial.

Istoricul renumitului brand include o arie completa de piese vestimentare, dar inainte de toate, denimul de cea mai buna calitate.