Monari

Nu au fost gasite produse.

Monari

O vara incantatoare in Toscana. Aroma delicioasa a unui espresso, oameni razand, zarva si pofta de viata tipica italienilor. In 1986 Renate si Bernhard Bosch au avut parte de o astfel de dupa-amiaza intr-o cafenea, in timp ce savurau o pizza. Fascinati de spiritul italian si inspirati de stilul lor colorat ei au decis sa creeze un brand care sa poate raspunde nevoilor femeii moderne.
Viziunea lor a fost aceea de a recrea spiritul italian printr-un brand si o colectie unica de articole tricotate si de a-si scoate in evidenta dragostea lor pentru detalii. Numele de monari l-au gasit scris pe un pachetel de zahar care venise impreuna cu espresso-ul lor. In prezent, monari are peste 200 de angajati si reprezentante in peste 30 de tari.

Monari este mai mult decat fashion. Colectiile in care accentul se pune pe design reprezinta fashion-ul elegant, destinat siluetelor feminine. Fiecare colectie monari este unica si destinata femeilor care stiu ce li se potriveste si ce vor, care empatizeaza cu feminitatea lor si sunt deschise catre noile trenduri. Dorite chiar si de catre cei care se pricep la fashion, produsele brandului sunt un must in acest sezon.