Minimum

2 produse

Minimum

Brandul danez minimum isi deschide primul magazin in 1997, in Aarhus, Danemarca. In scurt timp, se observa transformarea acestuia intr-o marca de anvergura, lansandu-si prima colectie dedicata barbatilor, in 1999. In 2007, minimum se extinde cu o linie vestimentara dedicata femeilor.

In prezent, in spatele brandului se afla o echipa de 70 de specialisti dedicati, piesele fiind disponibile in magazine din intreaga Europa, Asia, Australia si Canada, cu 25 de showroomuri la nivel international. Pe langa acestea, minimum detine propriul complex tip retail, in Aarhus, cu un concept cat se poate de divers: lounge, zona cu mancare, zone pop-up, experienta cross-channel integration si o galerie.

minimum lanseaza in fiecare an cate 10 colectii, create cu pasiune si dedicatie. Filosofia brandului graviteaza in jurul ideii de stil imbinat cu functionalitate, materiale de inalta calitate si preturi accesibile.
Colectiile sunt caracterizate de un stil aparte, cu un mix interesant de materiale, forme si culori, cu piese ce pot fi asortate atat la o tinuta basic, cat si la ocazii speciale.