Michael Michael Kors

Nu au fost gasite produse.

Michael Michael Kors

Michael Kors, recunoscut in lumea modei pentru designul sau clasic american, dedicat acelor oameni cu un stil de viata la fel de sportiv si plin de glamour ca si creatiile sale, si-a lansat brandul in 1981, la scurt timp dupa absolvirea Institutului de Moda. Nascut in Long Island, Kors s-a lansat in industria modei ca designer la Casa de moda Celine, unde a activat din 1997 pana in 2003.

Kors este, fara indoiala, maestrul croielilor minimaliste. Celebrat pentru estetica sa sportiv-luxoasa, Michael si-a extins imperiul si produce, in prezent, mai multe linii sub marcile sale Michael Kors, KORS Michael Kors si MICHAEL Michael Kors, ce includ accesorii, incaltaminte, ceasuri si bijuterii, vestimentatie pentru femei si pentru barbati, produse cosmetice si parfumuri.

Prin intermediul magazinelor sale deschise in unele dintre cele mai prestigioase orase din lume, colectiile sale adecvate unui stil de viata sic, mereu in tendinte, sunt disponibile pentru toti cei care isi doresc piese impecabile, sofisticate, dar totodata lejere si usor de purtat.

Pentru sezonul de Primavara/Vara, Michael si-a dezvaluit latura romantica. A pornit de la ideea momentelor relaxante sub razele soarelui, mixand elemente din anii '40 si '70. Colectia sa pentru femei fuzioneaza atitudinea increzatoare si optimista cu o croiala usor masculina, dar fluida in acelasi timp, iar rochiile si fustele kaki, cu detalii ce imita textura pielii de piton, sunt piese must-have pentru admiratorii lui Kors.
Trasaturile colectiei pentru barbati pot fi rezumate prin expresia "stilul clasic american". Eleganta fara compromisuri, lux confortabil, parfumul vintage al anilor '40 – toate acestea sunt vizibile in piese precum pantalonii cu talie inalta, jachete din piele si sacouri.