Met Jeans

Nu au fost gasite produse.

Met Jeans

Acest brand italian renumit a fost creat in 1997, dupa ce antreprenorul si proprietarul Italservices Group, Moreno Giuriato, l-a cunoscut pe legendarul Gegè Schiena, o celebritate in lumea denimului italian. Ca fondator al multor branduri internationale de succes, printre care si Americanino, Schiena si-a castigat renumele in sectorul vestimentatiei casual. Creativitatea sa si abilitatile antreprenoriale ale lui Giuriato au dat nastere noului brand Metropolitan, cunoscut ulterior drept Met.

Met este dedicat creatiilor superbe, accesibile oricarei femei. Zece ani de cercetare, inovatii si dorinta de perfectiune au facut din Met o marca populara, intr-o lume in care noi marci apar aproape in fiecare minut. Un mix de inovatie tehnologica si executie impecabila caracterizeaza fiecare creatie Met, ce emana carisma si stil.

Met se mandreste cu o diversitate de colectii unice: Met, Met in Blue, Met and Friends, Met in Print si Met Girl, ce ofera imbracaminte si accesorii pentru femeile de orice varsta si stil. Fie ca iti doresti tinute casual de zi sau accente sexi pentru seara, Met este alegerea potrivita pentru tine!