Marina Yachting

Nu au fost gasite produse.

Marina Yachting

“Spiritul Marina Yachting a fost dintotdeauna in largul marii”. Povestea brandului cu vocatie maritima incepe in 1878, cand Nicolò Gavino, un marinar cu aspiratii, decide sa se stabileasca in Genoa, unde isi deschide un magazin de tesaturi si panza, precum si haine pentru marinari. Acesta a reprezentat inceputul unei aventuri ce avea sa fie cunoscuta mai tarziu ca Marina Yachting.

Afacerea este mostenita din generatie in generatie pana cand in 1965 Giorgio Gavino, stranepotul lui Nicolò Gavino, ajunge la conducere si lanseaza prima colectie “pentru marinari” la Genoa Boat Show. Printre piesele vestimentare din colectie se remarca jacheta Pikot si camasa clasica. Tot atunci Giorgio isi alege si faimosul logo de brand. Pe langa stilul inconfundabil, se dezvolta tehnologiile de impermeabilitate, cu produse 3M si Teflon.

Outfiturile devin un must-have pentru cei ce nu pot sta departe de mare. De nelipsit este si puloverul clasic, albastru, inspirat din tinutele marinarilor, din fir cu proprietati impermeabile: primul model, bumbacul Idrostop, cunoscut si sub numele de “Titti, a devenit simbolul colectiei alaturi de jacheta “Pickot”.

Timp de 35 de ani, puloverele si jachetele Pickot au fost nelipsite din colectiile Marina Yachting, cu croieli noi in fiecare sezon, adaptate la noile trendinte si pastrandu-si, bineinteles, trasaturile traditionale.

In prezent, colectiile sunt variate si complexe. Materialele sunt de calitate superioara, culorile sunt simple: bleumarin, rosu, galben si verde.
Magazinele Marina Yachting, dintre care zece in Italia si trei in alte tari, sunt in general pe malul marii si construite in acelasi stil.