Marc O'Polo

Din Suedia, in intreaga lume – acesta a fost drumul brandului Marc O’Polo, fondat in 1967, la Stockholm, de catre Swedes Rolf Lind, Göte Huss si colegul lor American, Jerry O’Sheets. O idee geniala a stat la baza succesului mondial, si anume folosirea exclusiva a materialelor naturale precum bumbacul, lana, inul si matasea, care garanteaza un look unic pieselor carora le vor da viata. Principiul fondatorilor: “Folosim materiale sintetice numai atunci cand este necesar”.

Marc O’Polo este sinonim cu stilul de viata urban, casual, al oamenilor care vor sa faca alegeri constiente. Axarea pe materiale naturale se datoreaza si radacinilor suedeze ale brandului, care se adreseaza publicului exigent nu doar in privinta stilului, ci si a calitatii.

Calitatea unica Marc O’Polo poate fi descoperita in colectiile Marc O'Polo Modern Casual, Marc O'Polo Smart, Marc O'Polo Shoes, in gamele Marc O'Polo Accessories, Bodywear, Eyewear, Home, Jewels, Junior, Legwear, Underwear si in produsele companiei independente CAMPUS.