Mandarina Duck

Nu au fost gasite produse.

Mandarina Duck

Aparuta de nicaieri, ca un concept cu totul nou, Mandarina Duck s-a nascut in 1977 impreuna cu prima sa colectie, UTILITY. Brandul italian, specializat in produse din piele si articole de calatorie, a fost condus inca de pe atunci de o dorinta irezistibila de a explora multiplele dimensiuni ale stilului, designului si culorilor, fara a pierde din vedere unicitatea caracterului sau.
Combinatiile indeite de materiale, designul si detaliile surprinzatoare, sunt foarte apreciate atat de femei cat si de barbati. Solutiile oferite sunt simple, inteligente si unice, perfecte pentru consumatorii sai activi, orientati spre prezervarea mediului, informati, receptivi, curiosi si greu de satisfacut.

Logo-ul foarte usor de recunoscut, surprinde perfect echilibrul dintre practic si emotional, care a constituit dintotdeauna fundatia acestui brand. Mandarina Duck a fost recunoascuta intotdeauna pentru spiritul inovator, creativitate, inteligenta, incredere si generozitate, valori care cofirma reputatia acestui brand. Materialele neobisnuite, calitatea sporita si designurile meticuloase sunt combinate pentru a crea produse ce ating instantaneu statutul de articole cult.

Cu stilul sau informal si distinct si produsele inovatoare, Mandarina Duck este partenerul perfect pentru o calatorie ideala. Acest brand de lifestyle a evoluat pentru a produce de asemenea ochelari de soare si parfumuri.

Incepand cu iulie 2011, compania numarul unu, de fashion, din Coreea, E-Land Group a cumparat Mandarina Duck, intentionand sa porneasca un proiect de relansare a brandului pe pietele din intreaga lume.