Maison Scotch

20 produse

Maison Scotch

Prezent in lumea modei din anii '80, Scotch & Soda este cunoscut pentru perspectiva originala asupra modei si pentru entuziasmul de a crea piese unice, adaptate stilului individual. Cu un start curajos in 2002, datorat celor trei noi investitori, creatiile brandului, cu origini in Amsterdam, au dat frau liber imaginatiei, oferind detalii pretioase si calitate inalta, la preturi accesibile.

Cea mai mare atentie este dedicata finisajelor si detaliilor, toate colectiile fiind inspirate de stilul clasic, vintage, imbogatit cu elemente inovatoare din toate colturile lumii.

Dupa succesul colectiei Scotch & Soda pentru barbati, Maison Scotch a intrat pe piata cu colectia primavara/vara 2010 pentru femei, careia i se datoreaza deja expansiunea continua a companiei. Toate colectiile sunt create cu acceasi atentie pentru detalii de calitate, care i-a adus brandului recunoasterea mondiala.

Linia vestimentara pentru femei a intrat pe piata din sezonul de primava/vara 2010 si este responsabila pentru o mare parte din vanzari. Colectiile sunt bazate pe articole de inalta calitate, create cu dragoste si atentie, pentru detaliile discrete care definesc eleganta feminina.

In prezent, Scotch & Soda detine peste 30 de magazine proprii si peste 700 de puncte de vanzare, in intreaga lume.