M by Maiocci

Nu au fost gasite produse.

M by Maiocci

Combinand detaliile utile cu accentele feminine, eclectismul si culorile vii, MAIOCCI este brandul elvetian, de renume, ce si-a pus amprenta pe numeroase colectii si linii de bijuterii exclusiviste. In spatele acestui brand faimos se afla o femeie cu o viziune puternica si cu un stil personal desavarsit: directorul de creatie Crina Okumus. Modul ei de abordare plin de incredere este transpusa in fiecare colectie pe care o semneaza.

Realizate in Europa, bijuteriile extraordinare si perfect confectionate sunt decorate cu cristale Swarovski colorate si aduc acel efect "wow" oricarei tinute.
Colectia de haine contine elemente specifice fiecarui sezon si se distinge prin liniile si formele geometrice simple. Articolele de imbracaminte sunt confortabile, bine croite si capteaza atentia imediat, in timp ce materialele si texturile se imbina in mod eclectic pentru a crea de fiecare data o piesa unica. In acelasi timp, paleta este compusa dintr-o combinatie de culori clasice si aprinse, creand o experienta fashion unica.

M by Maiocci este linia mai fresh si mai jucausa a brandului. Pline de culoare si stil, designurile capteaza atentia imediat si sunt piese pe care trebuie sa le ai. Nuantele aprinse, liniile ascutite si materialele fine si elastice sunt utilizate pentru a va oferi un sentiment de fericire si implinire, in timp ce liniile geometrice definesc corpul feminin, creand contraste si dand o senzatie electrificata, fabuloasa. In prezent, astfel de designuri sunt esentiale pentru femeile pline de stil din toata lumea.