Lotto

41 produse

Lotto

Creat in 1973 de familia Caberlotto, Lotto este un brand italian dedicat articolelor sportive, cu tehnologii in continua dezvoltare si designuri inovatoare, incepand cu fabricarea pantofilor pentru tenis si continuand cu o gama variata de produse, specializate pe diferite activitati sportive.

Renumele castigat de-a lungul timpului se datoreaza atat colectiilor concepute pentru sporturile de performanta, cat si pentru publicul larg cu un stil de viata activ. Brandul pune accent pe inovatie, design si tehnologie, oferind articole confortabile si eficiente, ce se ridica la inaltimea celor mai inalte standarde, fara a neglija, insa, latura estetica.

In prezent, din familia Lotto fac parte Lotto Leggenda, Lotto Works si Le DD. Primul este inradacinat in traditie, al doilea pune accent pe calitatea si siguranta pieselor de incaltaminte, de imbracaminte, dar si accesoriilor, in timp ce al treilea brand este recunoscut pentru mocasini si papuci.

In 1999 Lotto devine Lotto Sport Italia S.p.A., odata cu schimbarea conducerii companiei. In prezent, brandul detine magazine si puncte de desfacere in peste 70 de tari.